Linux

Problems, solutions and questions about installing and configuring Ardour on Linux.
TopicRepliesViewsCreatedLast replysort icon
Ardour gui freezing up while transport is moving
15
0 by icb
2016-05-22 16:17
by GMaq
8 hours 12 min ago
a2jmidid not working?
2
0 by Big Pete
22 hours 11 min ago
by paul
10 hours 58 min ago
Ardour Theme Studio One Pro 3
6
0 by straighttothebar
2016-06-21 10:07
by paul
2016-06-22 14:27
Ardours 2 and 4 side-by-side?
1
0 by norv
2016-06-21 18:48
by paul
2016-06-21 20:04
MIDI keyboard controls
4
0 by kript0n
2016-06-21 17:08
by paul
2016-06-21 20:01
ALSA mode
28
0 by khomkovm
2016-06-17 03:08
by paul
2016-06-21 12:37
Can't see Calf plugins in plugin manager
17
0 by batdevis
2014-01-06 14:46
by anahata
2016-06-20 12:04
jackd systemd
1
0 by jhunterwu
2016-06-15 15:12
by x42
2016-06-19 18:56
Audio Interfaces Under Linux
[Page 1, 2]
50
0 by AP_in_DC
2015-05-21 08:20
by solarbird
2016-06-18 16:51
Clean-up issues
3
0 by oNNogitaar
2016-06-15 09:47
by oNNogitaar
2016-06-18 03:15
A bit off topic: Confirmed Scarlett 18i6 works on Linux with Alsa 1.0.25
[Page 1, 2]
39
0 by fernesto
2012-11-28 21:24
by wavesound
2016-06-17 12:40
Buffer size requirement?
1
0 by M.F.
2016-06-14 16:04
by paul
2016-06-14 17:22
[ERROR]: MMC: cannot send command
2
0 by durutti
2016-06-11 19:38
by durutti
2016-06-12 09:55
Record button does not work
8
0 by mineo
2016-06-11 11:54
by mineo
2016-06-11 17:37
Help with disabled(?) metronome
3
0 by etsnyman
2016-06-08 15:23
by paul
2016-06-09 06:41
All pans got centred
14
0 by anahata
2016-04-16 04:28
by dsreyes1014
2016-06-08 12:11
Disabling Software Monitor
1
0 by uexdrukl
2016-06-07 11:18
by paul
2016-06-07 13:30
OvertoneDSP plugins
[Page 1, 2]
51
0 by dickelec
2016-05-09 08:39
by josander
2016-06-07 13:19
Providing assistance to devs for new ALSA USB sound card support
11
0 by zamaudio
2016-04-21 19:54
by josander
2016-06-05 07:53
Region issue and automation issue
4
0 by JArdour
2016-06-04 11:39
by JArdour
2016-06-04 14:32
No sound after crash (focusrite 18i20)
9
0 by tiltshift_go
2016-05-29 14:24
by tiltshift_go
2016-06-03 16:39
Panning Is Gone
1
0 by dsreyes1014
2016-05-27 22:38
by dsreyes1014
2016-05-29 19:35
EQ10Q 2.0 Plugins Released
14
0 by sapista
2015-12-05 19:32
by paul
2016-05-27 14:57
Drum kit sound missing from tom1
1
0 by JesseB
2016-05-19 13:05
by LeatusPenguin
2016-05-19 18:27
Automation bug?
6
0 by ototto
2016-05-12 05:49
by paul
2016-05-19 07:30
No New Posts
No New Posts
New Posts
New Posts
Hot Thread (No New)
Hot Thread (No New)
Hot Thread (New)
Hot Thread (New)
Sticky Thread
Sticky Thread
Locked Thread
Locked Thread