can't run ardour

No replies
flaco
User offline. Last seen 7 years 37 weeks ago. Offline
Joined: 2006-08-06
Posts:

I've got MacOSX 10.3.9 (1.33 PowerPC G4). I installed Jack and X11 but when I try to open Ardour nothings happen. WHAT CAN I DO PLEASE ?

My console said that :

args are /Volumes/Ardour-0.99.3/Ardour.app
cwd is /Volumes/Ardour-0.99.3/Ardour.app/Contents/Resources
SHELL=/bin/bash
USER=thibaultwalter
__CF_USER_TEXT_ENCODING=0x1F5:0:1

org.ardourAPP_BUNDLER=Platypus-3.2
PATH=/usr/bin:/bin:/usr/sbin:/sbin:/Users/thibaultwalter
PWD=/
SHLVL=1
HOME=/Users/thibaultwalter
SECURITYSESSIONID=210fb0
_=/usr/bin/env
bash: no job control in this shell
dyld: /Volumes/Ardour-0.99.3/Ardour.app/Contents/Resources/bin/ardour Undefined symbols:
/Volumes/Ardour-0.99.3/Ardour.app/Contents/Resources/bin/ardour undefined reference to _vDSP_maxmgv expected to be defined in Accelerate
/Volumes/Ardour-0.99.3/Ardour.app/Contents/Resources/bin/ardour undefined reference to _vDSP_vsma expected to be defined in Accelerate

sampo
User offline. Last seen 11 weeks 2 days ago. Offline
Joined: 2006-03-16
Posts:

Did you start jack before starting ardour?

Also, just making sure: Which version of ardour did you download? Did you get the universal binary by any chance? There are two versions on the download page. The other one is the universal binary for Tiger (10.4), and the other one is for Panther (10.3).

flaco
User offline. Last seen 7 years 37 weeks ago. Offline
Joined: 2006-08-06
Posts:

i downloaded the universal, not the Panther's. All's working now... Thanks!