Recent posts

TypePostAuthorRepliesLast updated
Forum topicloop recording needed snorri15 weeks 5 days ago
Forum topicArdour displays bold font as squares corebots45 weeks 5 days ago
Forum topicArdour freezes ClausRogge35 weeks 5 days ago
Forum topicPreset search/filter cyberbeat15 weeks 6 days ago
Forum topicVST how to? telover46 weeks 2 days ago
Forum topicArdour closes when open plugin polysher06 weeks 4 days ago
Forum topicSession initialization failed Ahmed46 weeks 4 days ago
Forum topicLinuxsampler & Ardour 64bits stratojaune56 weeks 5 days ago
Forum topicTracks Maxed Upon Open guitman42346 weeks 5 days ago
Forum topicreview on Mixbus/Ardour funkmuscle156 weeks 6 days ago
Forum topicdisable audio wizard at startup triune66 weeks 6 days ago
Forum topicHard Pan Does Not Work guitman42317 weeks 14 hours ago
Forum topicCorrecting a volume peak telover67 weeks 16 hours ago
Forum topicEQ10Q 2.2 released sapista197 weeks 1 day ago
Forum topicIs there a current ardour.backup file? torsten_peh87 weeks 1 day ago
Forum topicbackup session radiojo17 weeks 2 days ago
Forum topicslow graphical interface // ardour 4 jaskah207 weeks 3 days ago
Forum topicArdour causing problems with CoreAudio Iristone07 weeks 4 days ago
Forum topicPlugins for Ardour on Windows? drowin118107 weeks 4 days ago
Forum topicAroud 5.5.0 Could not reconnect to the Audio/MIDI engine Bigjuergo17 weeks 4 days ago
Forum topicHidden VCAs Duke_Of_Sound37 weeks 4 days ago
Forum topicCan't zoom when working with video ClausRogge67 weeks 5 days ago
Forum topicNo sound in Ardour 5 WilhelmusB97 weeks 6 days ago
Forum topicMetronome on specific point telover68 weeks 14 hours ago
Forum topicrunning ardour dorrianjm38 weeks 1 day ago